X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Életveszélyes a Sibrik Miklós úti felüljáró

2010.01.21. 16:25 Kvazimir

Fokozottan figyeljen mindenki mikor a Sibrik Miklós úti felüljáróra gyalog, kerékpárral, babakocsival felmegy, ugyanis egy nemrég megjelent cikk fotói alapján komoly veszélynek vannak kitéve.

A felüljáróra ráférne a felújítás, egy időben hallani is lehetett ilyen pletykákat de jelenleg nagy a csend. Pedig az építmény kihasználtságát (is)  figyelembe véve egy használhatóbb felüljáró valós igény. A képeken is látható, hogy teljesen belepte a rozsda a korlátokat, lámpaoszlopokat és a talaj betonszerkezete is szétrohadt. Tekintettel arra, hogy semmilyen jelzés nem figyelmeztet a "nyilásra" fokozottan balestveszélyes a terület, legfőképpen az esti órákban figyeljünk!

További képek:

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

6 komment

Címkék: közbiztonság kőbánya x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr581690492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manóvezér 2010.01.21. 20:20:41

Egészen addig semmi,de semmi felújítás nem lesz a felüljárón,amíg egyszer valakit baleset nem ér.Akkor viszont már késő lesz, mert megsebesült valaki... A felújítás elmaradására az indok mindig ugyanaz:nincsen pénz.De mekkora kárt okoz majd,ha tényleg életveszélyessé válik,esetleg le kell zárni,hiszen a környék lényegében megbénul... Vajon a felüljáró tulajdonosai járnak rajta?Bár a szolgálati Audiból ezek a-komoly-hibák nem látszanak, sőt...

Kvazimir 2010.01.22. 20:15:49

@Manóvezér: Szerintem ez a nyílás életveszélyes. Gondolj bele, este biciklivel beleszalad valaki... Szerencsés esetben csak fejjel előre érkezik a betonba, de áteshet az autóútra, leeshet a felüljáróról.

Manóvezér 2010.01.22. 22:41:18

@Kvazimir: Igazad van.A nyilás életveszélyes.De nemcsak erre gondoltam,hanem arra is, ha az egész szerkezet lesz életveszélyes(úgy mint Margit-híd volt),akkor fog sokba kerülni a lezárása.És csak akkor fognak foglalkozni az egész felüljáróval,ha baleset ér valakit.Ráadásul az a járdáról nem látszik a laikus szemnek,hogy az útpálya alatti szerkezet milyen állapotban van.

biu 2010.01.23. 17:54:43

ez ugye a Xker? akkor csak ennek a fitymalessnek a sztoriját tolnám rá... 10ker.blog.hu/2010/01/23/pofatlan_osszegek

nemecsek ernő áruló 2010.01.25. 07:53:42

Ezen a felüljárón az úttest is életveszélyes kategória, 20 centi mély vályút vágtak a buszok az évek folyamán, és a vidámparkban a hullámvasútnak kisebb bukkanói vannak, mint ennek a felüljárónak.

Azért sokat elmond a kerületről, hogy a maglódi úttól Köki-ig (Kőbánya-Kispest metró végállomás, és pályaudvar) építettek egy bicikli utat, amit igazából a gyalogosok használnak, mert biciklista ritkán jár arra, és a Kökinél végződik egy tárolóval, ahol én nem szívesen hagynám a bringámat melóba menet, mert egy dolog, hogy kamera nincs, de rendes őrzés se.

sorica123 (törölt) 2010.02.06. 23:59:00

@biu: na ezért a jelzőért azt ajánlom, árja tezsvírem, biciklizgessél ott sokat oda-vissza, csukott szemmel. Hogy egy ennyire triviális, beleesel-kitöröd a nyakad-problémából is el tudsz jutni a zsidózásig... észlény:/

Amúgy meg jó lenne nem kivárni, amíg magától összerogyik (mint annyi mindennél ebben a városban). Aztán meglepődni, hogy jééé, nem lehet közlekedni itt, rettegnek az emberek amott...
süti beállítások módosítása