X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Tiszavirág életű MSZP-MDF paktum

2010.08.22. 20:07 Janos_Kobanyai

Az MSZP kőbányai szervezete és az MDF közös polgármester-jelöltet indít Budapest X. kerületében. A hír nemrég számos országos és helyi internetes honlapon jelent meg. A paktum mögött az a Kucsera Miklós állhat, aki nemrég a Magyar Demokrata Fórum nevében juttatott el hozzánk levelet, azonban neve megtalálható az októberi választásokon induló szocialista jelöltek között.

A bal-jobb szövetség azonban tiszavirág életűnek bizonyult és már fel is bomlott, hiszen a bejelentés után két nappal az MDF felfüggesztette a kőbányai helyi szervezetének működését. Az MDF közleménye szerint bár tiszteletben tartja a párt a helyi szervezetek lokális érdekeit, ezek nem írhatják felül a párt alapvető politikai irányvonalát. Makay Zsolt MDF-elnök közleményében úgy fogalmaz: az új vezetés arra kapott felhatalmazást a küldöttektől, hogy "egy valódi jobbközép" pártot építsen. "Ezen irányvonal mentén képzeljük el a helyi együttműködéseket is" - írta Makay Zsolt.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

 

 

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: politika választás mdf kőbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr892239529

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ÖV 2010: hirtelen túladagolás 2010.08.27. 17:06:54

Ímhun az esemény: az MDF megérkezett, s lendületből vette fel a ritmust! A párt bemutatta a csodafegyvert: a főpolgármester-jelöltjük pediglen Mándi Sándor autójogász leszen. A jóember annyira zöldpárti, hogy lóháton nyomul be a városházára, mert ...

Trackback: Bomlik a baloldal Kőbányán 2010.08.27. 09:40:03

Budáról jött szoci vette át a helyi vezetést: a polgármestert kizárták saját frakciójából. Az új jelölt lefideszbérencezte a polgármestert.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása