X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Plakátháború

2010.09.15. 16:17 Kvazimir

A kobanyai.info múlt héten tett közzé egy felhívást, amelyben Élő Norbertet ábrázoló óriás-plakát vadászatra invitálta olvasóit. Szépen gyűlnek is a felvételek, egyre gazdagabb óriásplakát fotó-galéria. Az egyik képen azonban - a sors humoros jóvoltából - gyöngyszemre akadtak. Íme egy jobbféle Jobbik szóvicc:

Szinte hihetetlen, hogy a Jobbik és az MSZP plakátja pont egymás mellé került, okozva így némi áthallást. A Jobbik nem először plakátol Kőbányán ilyen jól helyezkedve. Talán még emlékszenek, hogy tavasszal pont a Venyige utcai börtön mellé került a Jobbiknak az a választási posztere, amely 20 évet (letöltendőt) ígér az elmúlt 20 évért. Jobb helyet keresve sem találhattak volna az üzenetnek! Főleg, hogy azóta Hagyó Miklós és Wieszt János politikusok számára  (mindkettő MSZP) részben már valósággá vált a plakáton olvasható ígéret. A kép baloldalán a Venyige utcai börtön.

 


Forrás: Kobanya.info

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás élő norbert

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr832298336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása