X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Dávid Ibolya: "a X. kerületi szervezet működését felfüggesztem"

2010.02.14. 10:08 Kvazimir

Dávid Ibolya pénteken bejelentette, hogy felfüggesztette az MDF öt kerületi szervezetének működését, elfogadhatatlannak nevezte, hogy állítása szerint alapszabály-ellenesen összehívták a párt budapesti választmányi ülését és leváltották a fővárosi MDF éléről Lévai Zoltánt, és Szegner László III. kerületi alpolgármester személyében új elnököt választottak.

A felfüggesztett szervezetek között van az MDF kőbányai alapszervezete is. Ezért megkérdeztem Kucsera Miklóst, a kerületi MDF tagját, Fővárosi Önkormányzat MDF frakció tagját a kizárás körülményeiről.

Nincs vége KATT a "tovább" gombra.

Válasz helyett Kucsera Miklós Dávid Ibolya állásfoglalását küldte el nekem, ugyanis  mint azt alább elolvashatjátok "a nyilatkozatok további retorziókat vonhat maga után".

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mdf kőbánya kizárás x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr951756576

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindkét eredményt megérdemelné 2010.02.15. 17:41:23

Sajnos nem tudok nem egyetérteni Gaál Csaba vg.hu-n az MDF belvillongások kapcsán megjelent jegyzetének summájával: Akármi lesz a vége, a Magyar Demokrata Fórum története senkit sem tölthet el majd büszkeséggel. Meghirdetett elvei oly gyakran kerültek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása