X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Kőbánya választ: kampány a postaládában

2010.02.10. 18:29 Kvazimir

Tudathasadásos állapotba kerülhet, aki kinyitja a postaládáját ezen a héten. A kopogtató cédulák gyűjtésének hetében friss politikai szórólapokkal lehettünk gazdagabbak.
A legújabb kampánylapokból teljességgel ellentmondó hírek érkeznek Simon Gábor szocialista jelöltről. A Pestszentlőrincien lakó képviselő kiadványából kiderül, kerületünk otthonai kényelmesebbek lettek, a közbiztonság javult és vonzóbb, élhetőbb városrész lett az Újhegyi lakótelepből.

Egy másik kiadványból viszont már azt olvashatjuk, hogy Simon Gábor megszavazta a nyugdíjelvonást, az egészségügy tönkretételét, az adóemeléseket, a munkahelyek megszüntetését (mint Szocilális és Munkaügyi államtitkár).

Nincs vége, katt a "tovább" gombra!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

1 komment

Címkék: választás kőbánya x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr841747155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.02.11. 19:24:15

Tisztelt Simon képviselő úr ön honnan veszi az adatait csúsztatott kozmetikázott statisztikából miért nem megy sűrűbben a választó polgárok köze ott megtudhatja hogy áll a közbiztonság Kőbányán,vagy ez is csak mézes madzag és kampány ??, Csak ki hiszi el????
süti beállítások módosítása