X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Kampány a postaládában

2010.02.01. 23:37 Kvazimir

Újabb politikai szórólapok árasztották el a postaládákat, ezekből kiderül milyen Arató Gergely igazi arca és megnyugodhatunk mert nem kell tovább dolgoznunk kevesebbért!

Az első reklámanyag Arató Gergely munkásságát öleli fel. Szerepel a listán a kórházi napidíj, vizitdíj, ingatlanadó, kórházi napidíj megszavazása is, de a 13. havi nyugdíj elvételére is igennel szavazott.

 

z MSZP elérkezettnek látja az időt  a nyugdíjkorrekcióra. Ígéretükből kiderül, megduplázzák a nyugdíjkasszát, nyugdíjprémiumot vezetnek be és a fiatalon megrokkantak számára soron kívüli emelést hajtanak végre.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

5 komment

Címkék: választás kőbánya x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr951721591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perzekutor 2010.02.02. 07:34:15

ENNÉL A SZÓRÓLAPOKNÁL MEREDEKEBB DOLGOT IS BEVETNEK A LAKOSSÁG MEGGYŐZÉSÉRE.
TITKOSÍTOTT MAGÁNTELEFONSZÁMOKAT HÍVOGATNAK, AGITÁLNAK,ZAKLATNAK!!!

HONNAN SZERZIK AZ INFÓKAT?
HOGY MERNEK OLYAN NEM PUBLIKUS TELEFONSZÁM ELŐFIZETÖJÉNEK SZEMÉLYES ADADAIVAL VISSZAÉLNI ÉS ZAKLATNI A FELHÁBORODOTT LAKOSSÁGOT?!

n_gery 2010.02.03. 14:59:47

@perzekutor: Mert a lakosság nagy része annyira agyatlan, hogy mindenféle ajándék fejében, meg nyereményjáték, meg vásárlói kártya kedvéért megadja az összes személyes adatát. Aztán ott azt is aláírja, hogy hozzájárul a személyes adatainak tárolásához és későbbi felhasználásához. Aztán ezek a cégek ilyenkor szépen értékesítik ezeket az adatokat. :)

Szóval ennyit a nem publikus telefonszámokról.

Manóvezér 2010.02.03. 21:36:47

@n_gery: És természetesen az általad elmodottakat a multik, politikusok és a hozzájuk hasonló korrekt elemek maximálisan ki is használják!

Manóvezér 2010.02.04. 22:02:47

@Kvazimír: Az egyik televízióban láttam, hogy a nagyobik jobboldali párt a kopogtatócédula gyűjtését végző önkénteseit igazolvánnyal, megbízólevéllel látja el.Amennyiben szerét ejtheted jó lenne,ha be tudnál mutatni egy mintapéldányt,hogy a nyájas olvasók,a szavazópolgárok tájékozódhassanak.Mindezt persze csak aszélesebb tájékoztatás érdekében javaslom.

Kvazimir 2010.02.04. 22:32:27

@Manóvezér: Még nem tudom hogyan de megpróbálok szerezni egy mintapéldányt!
Hétfőn indul a kopogtatók gyűjtése, így eléggé kevés az időm.
süti beállítások módosítása