X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Így kalkulál az MSZP Kőbányán

2010.01.21. 14:00 Kvazimir

Az MSZP a fővárosban továbbra is – legalábbis az országos támogatottsághoz képest – érdemi eredményekre számít. A fővárosi pártszervezet célja húsz egyéni mandátum elérése. Ezzel szemben egy novemberi belső felmérés szerint mindössze négy-öt olyan körzet van Budapesten, ahol szinte biztos a szocialista győzelem egyéniben. Ilyen Tóth József (XIII. kerület), Mester László (XVIII. kerület), Molnár Gyula (XI. kerület) és Podolák György (XXI. kerület) választókörzete.

 Ennek ellenére a budapesti szocialisták szerint Csizmár Gábor és Kiss Péter, Arató Gergely, Simon Gábor, Burány Sándor, Hiller István, Avarkeszi Dezső és Szanyi Tibor is elhozhatja egyéni körzetét.

Ebben a felsorolásban a kőbányai 14. és a 26. számú választókörzetben induló MSZP képviselő győzelmére is számítanak.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szólj hozzá!

Címkék: választás kőbánya x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr601676817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása