X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Budapesten a kőbányai ingatlanok a legolcsóbbak

2009.12.13. 16:00 Kvazimir

A legolcsóbb pesti panel öröklakás jelenleg 83.000 forint per négyzetméter az ingatlan.com alapján. A legolcsóbb fajlagos árú panelek a kőbányai Újhegyi-lakótelepen találhatók. Sok lakás mélyen áron alul és sürgősen eladó, a válság egyre inkább érzékelhető a piacon, a banki hitelek sok tulajdonost kényszerhelyzetbe hoztak. Viszont egyre több eladó lakás már átesett valamiféle panelrehabilitációs programon.



Kőbánya központjában egy 76 nm-es lakás – áron alul – 8 millió forintért eladó. A hetedik emeleti, három és félszobás lakás elrendezése átlagos, a szobák külön nyílnak a közlekedőből. Egy szobát felosztottak két kisebb szobára, de az egyik rész nem jut közvetlenül természetes fényhez. A lépcsőházi folyosóról elkerítettek egy plusz 9 nm-es területet, amelyet étkezőként használnak, és a konyhához csatlakozik. Két szobában a melegburkolat típusa padlószőnyeg, kettőben pedig parketta, míg a többi helyiségben kerámiapadló került elhelyezésre. Az eladó csak készpénzes vevők jelentkezését várja.

Újhegyi sétány: 105 ezer forint/nm (X. kerület)


Kőbányán, az Újhegyi lakótelepen egy 68 nm-es lakás 7,2 millió forintért – áron alul – eladó. A szépen felújított, három szobás, erkélyes ingatlan az ötödik emeleten található egy rendezett házban. Az eladó csak készpénzes vevők jelentkezését várja.


Agyagfejtő utca: 102 ezer Ft/nm (X. kerület)


Kőbányán, az Újhegyi lakótelepen, az Agyagfejtő utcában 7 millió forintért – áron alul – eladó egy 68 nm-es lakás. A hatodik emeleti ingatlan három szobás, beépített erkélyes, jó állapotú és parkosított övezetben található.


Bányató utca: 83 ezer forint/nm (X. kerület)


Kőbányán, az Újhegyi lakótelepen, a Bányató utcában 5,7 millió forintért – mélyen áron alul – eladó egy 68 nm-es lakás. A nyolcadik emeleti ingatlan 3 szobával rendelkezik.


                                                                                             Forrás: Ingatlan.com

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlanárak

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr321561028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása