X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Rendőrkézen a kőbányai cédulaárus

2010.09.01. 11:32 Janos_Kobanyai

Kedd délután az Lehet Más a Politika képviselőjelöltjének segítségével a rendőrség őrizetbe vett egy férfit Kőbányán, aki ajánlócédulát akart eladni.

Kedd délután fél hatkor a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki ajánlócédulát akart eladni Tóth Balázsnak, az LMP X. kerületi képviselőjelöltjének. Az ajánlatot előző nap kapta a politikus, amikor telefonon 200 ajánlócédulát kínáltak neki. A telefonáló szerint a cédulák kitöltetlenek, sőt egy része még borítékban van, fel sem bontották azokat. A férfi másnapra kért találkozót a Kőbánya-alsó vasútállomáson. Az LMP politikusa rögtön értesítette a rendőrséget és tanácsukra elfogadta a találkozót

A vasútállomáson, a megbeszélt időben, megjelent a férfi, akit miután újra megtette az ajánlatát, a rendőrség őrizetbe vett.

A képviselőjelölt elmondása szerint a férfi először 2000 forintot kért az ajánlócédulák darabjáért. Indoklása szerint ezen az áron szokták venni a cédulákat. Később a férfi 1000 forintot is elfogadott volna. Hozzátette azt is, hogy a 200 darab cédulán felül több ezerrel rendelkeznek. A férfi azt állította, hogy ő csak egy közvetítő, és egy ismerőse bízta meg az ajánlószelvények értékesítésével, akit nem nevezett meg. Azt állította, hogy az ajánlócédulák „tiszta” úton kerültek hozzájuk, ennek ellentmond azonban, hogy a sok ajánlószelvény meglétét azzal magyarázta, hogy megbízójának kiterjedt ismerősi köre van, és egy üveg borért is megkapják azokat.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás korrupció kőbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr972264005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása