X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Kőbányai kampánypraktikák

2010.04.06. 14:45 Kvazimir

Egyre több politikus igyekszik meghódítani a világhálót, ilyen Arató Gergely és György István is.

Arató választási rövidfilmmel próbálkozik, György István volt kőbányai polgármester, letölthető választási mobiltelefon-háttérképpel igyekszik népszerüsíteni önmagát és pártját. Aki szeretné letölteni magának a háttérképet, az kattintson IDE vagy a képre!

Arató Gergely választási kisfilmje igazi urbanisztikai csemegével indul. Kerületünk ifjú képviselője az Országház lépcsőjén sétálva elárulja, hogy az épület téglái zömmel Kőbányán készültek. Persze ennél aktuálisabb tényt is megtudunk tőle, a nem csak ő körzetét érintő Bajcsy-Zsilinszky Kórház műtéti tömbje ebben a ciklusban készült el.

Egy március végén feltöltött videón azonban már nem egy erős és fejlődő kerülettel találkozhatunk. Itt, lehangoló zenei aláfestés alatt erősen depresszív képek sokasága tárul elénk, mellyek bizonyítják mennyire szereti Arató Gergely Kőbányát!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

3 komment

Címkék: választás kőbánya x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr241897111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manóvezér 2010.04.06. 20:23:53

A második video tisztán mutatja Arató úr a kerület iránt érzett maximális elkötezettségét.Miután semmi, de semmi eredményt nem tud felmutatni a kerület építése terén,így felsorolja mindazt,amivel nem kellene dicsekedni a kerületben.És ezeket az"eredményeket"vállalja is.
Kezembe került egyik választási kiadványa,"Egy kőbányai"cimmel.Ennek utolsó oldalán,nem kisebb politikusokkal, mint Sir Winston Churchill és Eötvös Józseffel montírozta saját arcképét egy montázsba.Kissé nagyképűnek tartom!Sajnos az Urak már nem tudnak tiltakozni a méltatlan társaság ellen.

Tron65 2010.04.07. 08:47:45

Tessék már nekem megmondani: mikor havazott utoljára a kerületben??

sorica123 (törölt) 2010.04.09. 12:46:28

Jézusom, ez az Arató... Egy ilyen sírós vénasszony akar egy ekkora kerület élére kerülni?! Az láthatóan egy percig sem zavarja, hogy most csinálják a X. ker blamázsközpontjaként ismert Kökit. Plö. Óhegy? Újhegyi ltp szebbik fele, halastó? Le van szarva. Az egész történetből őt csak a Népliget meg egy kettétört pad fogja meg. Annyit látni az iroda ablakából...
süti beállítások módosítása