X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Álcsatornás tolvajok a kerületben

2010.02.18. 20:18 Kvazimir

Új módszerekkel próbálkoznak a csalók, tolvajok a kerület több pontján. Számos helyen dugulás elhárításra hivatkozva bemennek a többnyire idősek lakta házba és míg az egyik álmunkás leköti a gyanútlan tulajdonos figyelmét a másik kézpénzt és értéktárgyakat keresve átkutatja a lakást.
A Csatornázási Művek hivatalos közleménye a következő:

Csatornamunkásnak adják ki magukat és készpénzt kértek azok a csalók, akik a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt-re hivatkozva jelennek meg a kerületben. Kisebb tisztítási munkákat végeztek az intézményeknél és lakóépületekben.

A Fővárosi Csatornázási Művek felhívja a kőbányai lakosság és a kerület intézményeinek figyelmét, hogy az utóbbi napokban csalók éltek vissza a Társaság nevével Kőbányán. A közszolgáltató hangsúlyozza, hogy a csatornarendszerének üzemeltetése és tisztítása alapfeladatuk. Éppen ezért senki, semmilyen formában nem szedhet a közterületen folyó munkálatokért külön díjat.

Más a helyzet az ingatlanon belüli duguláselhárítással, ami viszont nem tartozik a Társaság tevékenységi körébe. A Csatornázási Művek szakemberei tisztítási munkák elvégzésével kapcsolatosan nem keresik meg személyesen a lakókat és nem szednek készpénzt.

A Társaság szakembereit - az emblémával ellátott ruházatukkal és a feiratozott, korszerű célgépek használatával - könnyen meg lehet különböztetni a csalóktól. Ezen kívül céges igazolvánnyal rendelkeznek, melyet kérésre felmutatnak.

Az FCSM Zrt. kéri, hogy a nyomozás érdekében azonnal jelentsék be a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a társaság Központi Ügyeletén, ha gyanús emberek, az FCSM-re hivatkozva próbálnak pénzt kicsalni az ingatlanok tulajdonosaitól, lakóitól.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szólj hozzá!

Címkék: közbiztonság kőbánya x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr841771521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása