X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Kőbányán járt Gyurcsány Ferenc

2009.12.09. 21:55 Kvazimir

Kétórás előadást tartott Gyurcsány Ferenc Kőbányán a helyi szocialista szimpatizánsoknak. A rendezvényről távozók azt mondták: az MSZP-lista negyedik helyén álló volt miniszterelnök a választásokról és az azt követő tennivalóról is beszélt.

Gyurcsány Ferenc beszédet mondott. A helyszín ezúttal a kőbányai MSZP-székház, ahol kedden este a helyi szocialistáknak tartott zártkörű előadást az MSZP országos választási listáján negyedik helyen álló volt kormányfő. A Hír Televízió stábját nem engedték be a terembe és még az ablakot is becsukták, nehogy kiszivárogjon valami a beszédből. . A volt miniszterelnök az előadás végén csak a hallgatóságával állt szóba, a hírTV kérdésére viszont nem válaszolt.

A Fidesz helyi frakcióvezetője elmondta: a rendkívüli testületi ülés kedden a MSZP pártrendezvénye miatt szakadt félbe. A szocialista képviselők Gyurcsány Ferenc látogatására hivatkozva távoztak idő előtt a költségvetés koncepciójának megvitatásáról.

Radványi Gábor , a Fidesz kőbányai frakcióvezetője elmondta: „Kőbánya Gyurcsány Ferencnek is egy stratégiailag fontos kerület, hiszen úgy gondolja, hogy Kőbánya alapvetően egy baloldali kerület, ahol lenne esélye, esélyük a szocialistáknak”. Medgyessy Péter 2002-ben Kőbányán kezdte, az MSZP 2006-ban pedig itt zárta az önkormányzati választások előtti kampányt.

(hírTV)
 

5 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr311586987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vordemon 2009.12.10. 19:28:42

Verbai Lajos MSZP-és polgármester nem tisztelte meg jelenlétével Gyurcsány Ferencet.
Holott az ő indítványára,Gyurcsány Ferenc látogatása miatt szakították meg a rendkívüli testületi űlést ) Vajon mi volt az indítéka ?

Manóvezér 2009.12.11. 18:58:52

@vordemon: Feltételezem, hogy GyF nem csak úgy váratlanul beállított. Azaz simán át lehetett volna tenni a rendkívüli testületi ülés időpontját. És akkor az esetleges fontos kérdések nem maradtak volna megtárgyalatlanul. Így viszont nagyobb volt a csinnadratta, és eltakarta a bajokat, amiről nem akarnak beszélni... Mert ugye a rendkívüli ülést fontos dolgok miatt hívják össze nem?

vordemon 2009.12.11. 23:00:49

@Manóvezér: Ó hát én ilyet fel sem mernék tételezni (?!),hogy bármi szándékosság lett volna a dologban...
Nahát ilyet feltételezni ezekről a tettrekész,bátor,egyéni érdekeiket teljesen sutba dobó ,kizárólag Kőbánya felvirágoztatásán fáradozó minden tiszteletet megérdemlő baloldali képviselő urakról.
Ejnye,ejnye Manóvezér,mit nem mondasz...

Manóvezér 2009.12.12. 17:08:56

@vordemon: Félreértesz! A látogatás protokolláris részére szólt a "feltételezés" kifejezés.Mert azt nem hiszem,hogy csak úgy,váratlanul betoppant GyF... A"kizárólag Kőbánya felvirágoztatásán fáradozó minden tiszteletet megérdemlő baloldali képviselő urak"pedig örömmel ragadnak/ragadtak meg minden alkalmat arra, hogy a számukra kellemetlen kérdések ne kerüljenek szóba se.

vordemon 2009.12.12. 22:43:09

@Manóvezér: ugyanazt mondjuk mindketten.
Hol itt a félreértés?
süti beállítások módosítása