X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

A rendőrautók is belefagytak a hóba (video)

2010.01.30. 14:39 Kvazimir

Hatalmas fennakadást okoz a szüntelen havazás, a reptéren megállt az élet, késnek a vonatok és a buszok, leállt a fogaskerekű. Autóval  pedig csak hólánc felszerelése után érdemes elindulni.

Kerületünk rendőrei is segítségre szorultak ebben az ítéletidőben, egy intézkedés után polgárőr kollégáik tolták ki autójukat a hóból. Szerencsére nálam volt a telefonom, így sikerült megörökítenem a történteket. Hogy miért vendégeskedett házunkban a rendőrség azt alább elolvashatjátok.

 

Az elmúlt napokban házunkban gyakori vendég a rendőrség. A hét elején verekedéshez (ami inkább verésnek mondható) kellett kihívni a hatóságot. Három fiatal ütött, fojtogatott egy negyediket. Tették ezt egy kétszáz lakásos panelsor előtt. Akkor, hívásom után húsz perccel érkeztek meg a rend őrei, aki még telefonon visszacsörögtek, hogy megy-e még a bunyó mert ők nem látnak semmit. Kinézve az ablakon láttam, hogy valóban ott a két járőr és igazoltatják is a fiúkat de az őrsre már nem vittek magukkal senkit. Ekkor megfogadtam, hogy legközelebb mindent dokumentálok.

A mai nap arra lettem figyelmes, hogy házunk egyik lakójához , egy alacsony, vékony, beesett arcú nőhöz, két rendőr érkezik. Hosszan tanakodnak a ház előtt, majd a járőrök  a hölggyel együtt bementek a házba.

Fél óra elteltével, újabb két rendőrautó parkolt le a ház bejárata elé, összesen még négy járőr és két polgárőr (a Wolf Polgárőr Csoport tagjai) érkezett a helyszínre. Ezzel szinte egy időben egy mentőautó is megérkezett, akik azonnal bementek a házba.

Pár perccel később a mentők, rendőri, polgárőri segítséggel befektettek a mentőautóba egy hölgyet, akit ezután kórházba szállítottak.

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr671714787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása