X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Kifosztották az újhegyi gyermekrendelőt

2010.01.01. 17:14 Kvazimir

Sajnos rossz hírrel kell kezdenem az évet. Az újhegyi lakótelep szívében található gyermekrendelőt teljesen kifoszották. A berendezést tönkretették, az orvosi eszközöket ellopták. A részleteket Dr. Rajháthy Beatrix a gyermekrendelő orvosa juttata el hozzánk.


 
Kedves Szülők és Gyerekek!

Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! A gyermekrendelő dolgozóinak már sajnos nem az. Az éjjel betörtek ismét a rendelőbe, tönkretettek és szétszórtak mindent. Ez Újhegyen már lassan olyan hagyomány, mint Bécsben az újévi koncert az operában. Cserélhetnénk...

Kérünk mindenkit, hogy mivel sem számítógépes rendszer nincs, sem oltóanyagok - szétdobálták mindet a padlóra - ne jöjjenek reggel tanácsadásra, nincs mivel oltani. Az ablaküvegeket széttörték, az ajtókat betörték, ha két egész nap csak rendet csinálunk a helyszínelés után, akkor is minden kopár, piszkos, balesetveszélyes és hideg lesz. A betegrendeléseket hétfőn csak sürgős esetben vegyék igénybe. Nem tudunk beutalót adni, táppénzbe venni stb.

Kérjük a környéken lakókat, bárki bármit látott, jelentkezzen a rendőrségen!

 


 

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

2 komment

Címkék: közbiztonság kőbánya vandalizmus x.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr281637422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seif 2010.01.02. 12:51:14

Nagyon sajnálom a gyermekrendelőt,szerintem egy kábítós banda lehetett,ők képesek ilyen bűntettre.Másrészről,talán célszerű lenne biztonságtechnikai eszközökkel felszerelni a rendelőt,léteznek olcsóbb megoldások is rá.Esetleg önkormányzati forrásból is finanszírozható,gondolom.Valamit mindenképpen tenni kellene a megelőzés érdekében!

Manóvezér 2010.01.02. 16:20:15

Én is nagyon sanálom, a rendelőben történteket.Csak remélni tudom, hogy az elkövetők beteg gyermekeiket is megpróbálják itt gyógykezeltetni... Majd rájönnek, hogy hová nem kellett volna betörni.
süti beállítások módosítása