X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Archív sörgyári fotók!

2009.12.15. 12:40 Kvazimir

1 komment

Címkék: fotosorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr91578729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manóvezér 2009.12.15. 19:59:48

Csodálatosak ezek a régi épületek.Kellő odafigyeléssel, a jó gazda gondosságával (remélem kerületünk gondos vezetői is olvassák e bejegyzést és kommentet!!)a hasznossá lehetne tenni őket. Akkor tovább állnának, mind a frissiben emelt csilli-villi lakóparkok.Nálunk butább országokban (Németország, Ausztria) erre már rájöttek,és az efféle ipari emlékeket nem hagyjár parlagon heverni.Jártam az épületekben, közöttük, pincéikben. Néha félelmetes kissé,de megérte a fáradtságot.Képek itt találhatók: indafoto.hu/Manovezer?search=simple&textsearch=fulltext&text=dr%C3%A9her&submit_btn=Keres A Vagynkezelő már évek óta házal külföldön is a területtel (S1 projekt néven), de nem találnak (le)fizető képes befektetőt.
süti beállítások módosítása