X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

A hazai cégek ellen a helyi MSZP

2010.09.22. 17:00 Janos_Kobanyai


 

Az MSZP egyik kőbányai képviselő-jelöltje, Tóth András bemutatkozó levelében a megszokott "mindent megígérek" szövegen kívül, újszerű, eddig még nem látott ígéretet tesz, " képviselni kell a baloldal érdekeit a kis és-középvállalkozók (tehát a jobboldaliak) érdekeivel szemben. Nem tudom, tisztában van e a szocialista jelölt a hazai kis és- középvállalatokról de ajánlom figyelmébe Dr. Vadász György a Magyar Iparszövetség társelnökének írását.  Ebből a cikkből többek között kiderül "hazánkban a kis- és középvállalkozások versenyhelyzete kirívóan gyenge, jövedelemtermelő képességük gyenge, tized annyi jövedelmet termelnek, mint az EU-15 átlaga, a társas vállalkozások 1/3-a veszteséges."
Sajnálatos, hogy Tóth András nem tartja fontosnak a hazai vállalkozások megsegítését egy olyan kerületben, amely több ezer magyar cégnek (és dolgozóinak) ad otthont.


 

1 komment

Címkék: politika választás kőbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr972315687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sidorovich 2010.09.23. 07:02:22

Legalább nem titkolja, ez is valami. Egyébként mindig is ezt csinálták, uszították a "szegényeket" a "gazdagok" ellen, arra persze nem gondoltak ezek a primitív kommunisták, hogy munkát ki fog adni.

Ja dehogynem. Az ájemef, meg a bankok hitelből.
süti beállítások módosítása