X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Rendbontások az ünnepen

2010.08.22. 19:44 Janos_Kobanyai

Augusztus 20.-án Óhegyen ismét ünnepelt a kerület. Koncertek, táncbemutató, vidámpark, sétalovaglás várta a parkba látogatókat. Az ünnepen a választáson induló politikai pártok  is sátrat állítottak, az egyik helyen babgulyást, a másikon csapolt sört lehetett kapni.

A rendezvényen "természetesen" megjelentek olyan személyek is, akik nem emelték az ünnep fényét. Az egyik "úriember" egy két literes majdnem üres borosflakonnal a kezében érzékeltette, hogy semmit sem bízott a véletlenre. Illuminált állapotában Verbai Lajost provokálta, a helyzetet végül Orosz Tibor polgárőr parancsnok mentette meg határozott fellépésével.

Egy másik esetben egy erősen ittas férfi a Fidesz standját támadta meg, valamint inzultálta az ottlevőket. Őt végül a rendőröknek kellett megbilincselni és előállítani. A megbilincselt és rendőrök által közrefogott állampolgár elhurcolása közepette belerúgott a párt standjába és azt üvöltötte, hogy "mocskos Fidesz!".

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szólj hozzá!

Címkék: mszp rendőrség közbiztonság kőbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr392239483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása