X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Schmuck Andor Kőbányán

2010.08.10. 22:40 Kvazimir

Schmuck Andor az MSZDP főpolgármester jelöltje kerületünkben járt, ahol találkozott a Verbai Lajossal, aki szintén a Szociáldemokraták színeiben méretteti meg magát ősszel.

Schmuck blogjában pár szóban összefoglalta a találkozót:

"Megérkeztünk első állomásunkhoz, amelyen színes média fogadóbizottság várt minket, a kőbányai Polgármesteri Hivatal előtt. Veréb Lajos polgármesterrel egyeztettük a közös civil programjainkat, ezt egy rövid rögtönzött sajtótájékoztatón a nyilvánosság elé is tártuk. Nem sokkal később találkoztunk néhány civil és politikai támogatónkkal."

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

4 komment

Címkék: választás mszp kőbánya verbai

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr302213401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labanics Bettina 2010.08.11. 09:20:30

Ha látogatóba megyek valakihez, akkor azért elvárható, hogy legalább a nevét illene tudnom...

Schmuck Andor közleményéből...

"Veréb Lajos" polgármesterrel egyeztettük a közös civil programjainkat

No comment.

Manóvezér 2010.08.13. 07:22:48

@Labanics Bettina: Remélem Schmuck úr is olvassa kommentedet (jó polgármesterjelölt módjára)és javítja a blogbejegyzést,vagy ír egy helyreigazítást!
Egyébiránt Schmuck úr annyira kell a kerületnek,mint egy falat kenyér...

Labanics Bettina 2010.08.13. 09:28:40

@Manóvezér: Ahogy mondod....valóban úgy kell, mint éltető víz a nagy Csicsay Klaudiusz...és mint egy falat kenyér, Schmuck Andor a kerületünknek.
Abban azért teljesen azonos a státuszuk, közük sincs Kőbányához.

Talán itt még Scmuckkal elnézőbbek lehetünk, mert neki még nem volt módja (eddig még..) ártani a kerületnek, hacsak azt nem vesszük, hogy személyével társítva - Verbai esélyét nullázta le leendő polgármesterként.

Manóvezér 2010.08.16. 21:34:42

@Labanics Bettina: Ami késik,nem múlik... szerintem,majd akkor lehetünk vele szemben elnézők,ha bizonyított.Amennyiben kerületünket,felemeli az utóbbi évek mélyrepülőséből,akkor tisztelettel majd elnézést kérek a véleményemért.De addig...
Persze,ez rajtunk polgárokon is múlik,hogy a legméltóbb polgármestert válasszuk a szűk használható választékból.
süti beállítások módosítása