X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Parkolni mint az urak

2010.06.17. 15:25 Kvazimir

Vasárnap bevásárlás után figyelmes lettem egy felsőkategóriás autóra, amint a parkolóba behajtva leállt egy a rokkant emberek számára fenntartott helyre. A tulajdonos ügyet sem vetett a jól látható megkülönböztető jelre és békésen besétált az áruházba.
Kvazimir: parkolás2 Kevés felháborítóbb emberi cselekedet van ennél! Ellenőrizni a szabálysértést a jelenlegi feltételek mellett szinte lehetetlen, kivéve, ha az üzlet dolgozói értesítik az erre illetékes hatóságot. Pedig a szabálytalan parkolás bírsága igen jelentős, számos olyan esetről hallottam már, mikor a büntetés elérte a százezer forintot is. Ennek ellenére visszatartó ereje csekély.

Kvazimir: parkolás Városrészünkben és talán kevés kivételtől eltekintve az egész kerületben ingyenes a parkolás, ezért a Közterület-felügyelet sem fordít túl nagy energiát a szabálytalan helyen leálló autósok figyelmeztetésére, büntetésére. Pedig rengeteg példa bizonyítja, hogy ezen, felelőtlen tulajdonosok bizony számos kellemetlenséget okoztak már nekünk, helyi lakosoknak.

Ha találkoztak, találkoztatok hasonló esettel Újhegyen, netán még fénykép is készült róla, kérlek osszátok meg velem a hozzászólások között.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

1 komment

Címkék: forgalom kőbánya ujhegy

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr392089180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tron65 2010.07.05. 10:15:14

Üdv!

A rendszámot szerintem ne takard ki.
Közterületen álló gépjárműnek ugyanis a jelenlegi jogszabályok alapján semmiféle személyiségi joga nincsen, vagyis feljelenteni se fog.
Ha meg a tulaj hőbörög, nyugodtan tovább lehet küldeni a rendősréghez, hogy magyarázzon nekik.
süti beállítások módosítása