X. kerület

Budapest külső kerülete. Területe 32,50 km2. A gondozott parkok összterületét tekintve Kőbánya a fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel. Lakossága 75.470 fő. Népsűrűség 2388 fő/km2

Van egy jó témád? Írd meg!

Fotók vegyesen

Partnerek

Hozzászólások

Szeretnék hírlevelet!

Sport: Kőbányai Darazsak

2009.11.21. 09:32 Kvazimir


2006. nyarán úgy döntöttünk, hogy kicsit önnállósítva magunkat a Darazsaknak folytatjuk az NB. II. -es vonalát és a 2005-06-os évhez képest átalakuva, más elvárásokkal és tervekkel megalakítottuk a Darazsak Old Boys-t.




Célunk csak úgy mint a játékoskeretünk is nagyban megváltozott. Vezéreink egy része magasabb osztályokba szerődtek, a többiek maradtak és régebbi srcokkal kiegészülve 12 fővel nekiugrottunk az NB. II. C csoportjának ahol a nevezett 20 csapatból a nem túl előkelő 13. helyet csíptük meg. Tudtuk leszünk ennél jobbak is, csak türelem kell.
A következő éveben sikerült erősítenünk a 89-es kiöregedett csapatból, így a 2007-08-as évnek már nagyobb célokkal indultunk neki. Az eredmények nem maradtak el, sorban hoztuk a győzelmeket, de valahogy amikor nagyon kellett akkor nem tudtunk csípni, és ha hajszál híjján is, de lemaradtunk a felsőházról, ami azt jelentette, legjobb esteben is csak 11-ek lehetünk. Így is törént, alsóházat simán nyerve léptünk 2 helyet előre.

2008-09 -es év eddigi legsikeresebb évünknek tekinthető, februárig dobogó közeli helyzetben toporzékoltunk, de sajnos csak álom maradt az érem, és végül, ugyan megint előre lépve a 7. helyen végeztünk. Ha megnézzük az erdményeinket akkor csalódás a hetedik hely, mert sokkal elöbb is lehettünk volna, de ha a javuló tendencia folytatódik akkor lassan odaérhetünk,  és megragadhatunk az élmezőnyben, ott ahová valók vagyunk!

Idén bizony ismét előre lépést várunk, és ha sikerül 1-2. hely valamelyikén végezni akkor az Szuperkupa indulást fog érni, és harcba szállhatunk a legjobb budapesti amatőr csapat címéért!!

Hajrá Darazsak!!

Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://10ker.blog.hu/api/trackback/id/tr631541216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása